Pages

Tuesday, December 23, 2014

Hola....


Assalamualaikum...

Ya Allah... aku amat merindui dunia blog ini. So many things happen. So many things to share. Pengalaman bersalin anak pertama, pengalaman berpantang and whatsoever.. Diam tak diam dah 2 bulan waktu berlalu. Cuti pantang pun dah nak habis. Konon nak menulis masa cuti pantang. Kelek anak 24jam, apa pun tak hadap dah... First time mommy banyak benda tak tau.

Haritu ada hantar anak sekejap dekat pengasuh yang bakal jaga dia nanti. Hati terpecah-pecah bukan kepalang. Padahal hantar kat jiran depan rumah je. Yelah... dah 2 bulan kelek anak kan. Tetiba nak hantar dia kat orang minta orang lain pulak jagakan... T__T.. Aku rasa perasaan ni aku rasa para mommies je yang tau. Hampir  nak minta cuti tanpa gaji sebulan, nak kelek anak lagi... Tapi bila tanya opis, prosedur macam tak lepas je... Baiklah harus akur. Patutnya masuk kerja 26hb ni. Tapi mintak cuti tambahan lagi 3 hari. Tak dapat sebulan, cuti 3 hari extra pun jadilah...

Just nak lepas rindu dengan blog aje.. Nah... share sikit budak debot ni... Alhamdulillah setakat ni penyusuan susu ibu sepenuhnya. Moga Allah murahkan lagi rezeki anak ini... Ameen...


budak cheeky dah nak dekat 2 bulan.