Pages

Wednesday, February 12, 2014

Alhamdulillah...


Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi, majlis sebelah saya telah selesai dan berjalan dengan lancar. Alhamdulillah...

Sekarang masih mood baru kawin kan. Banyak sangat benda nak share. Banyak sangat ups and down menjelang persiapan, tapi Alhamdulillah, pada akhirnya semuanya berjalan lancar. Banyak sangat nak cerita ni sebenarnya tapi kepala hutak ku ini macam masih tak berapa dapat nak proses ayat-ayat manis cinta indah-indah lagi.

Masuk opis sambung kerja yang masih banyak sebenarnya.

Alhamdulillah. Dengan sekali lafaz, tanggal 1 Februari 2014, saya selamat menjadi isteri yang sah kepada encik suami saya... Lepas ni tunggu majlis sambut menantu pula...


Sedikit video on the day itself, credit to one of my bff... Thanks dear~~~

**aku try upload banyak kali, tak keluar plak video ni bila tengok kat pc. bila tengok kat henpon kuar plak dia. Maka aku remove je la dulu. harap ampun...  T__T

Gambar from official photographer masih x dapat lagi. Yelah.. baru berapa hari takkan dah nak siap kan.. cuma aku pelik sikit sebab rajin plak photoG aku tu pergi edit and upload picture post wedding. Padahal gambar time nikah n kenduri n outdoor pakai baju sanding adalah shoot sebelum gambar postwedding tersebut.

Bagi mengubati kekecewaan anda terhadap video yang x dapat diupload (kecewa la sangat.hahaha), maka dengan ini saya upload sedikit gambar masa nikah...