Pages

Thursday, February 9, 2017

February 2017

Hai february...

Awak menjelma kembali. February bulan cinta kata orang. Well, for me.. every 1st February is our anniversary and this year it mark 3 years of our marriage. Alhamdulillah...  The longest relationship i have ever. Bahahaha... kalau zaman berkapel dulu, 2 tahun pastu tukar pasangan. Bahahaha.. dasaarrrr.

Rasanya sempena this 3rd anniversary, boleh la aku karangkan bagaimana kami boleh berjumpa, berpisah dan kemudian bersama kembali hingga sekarang sudah dikurniakan 2 orang cahaya mata.. 

Insya-Allah.. not a promise story memandangkan kerja sekarang makin teruk bizi dan makin membuatkan aku berazam nak berhenti kerja hari2. 



Can you see my empty planner? 
I have no plan. 
Hahahahha.. 


Sekejap je dah february kan... guess what.. ada customer punya comforter aku tak siapkan lagi. Dia dah nak habis pantang dah tu.padahal oder dah lama dah. Kasihan dia. This is not a funny story kerana kasihan dia. Harap-harapnya next entry boleh upload hasil yang dah siap.