Thursday, December 6, 2012

December...

Ola December!!!

Fiuh... feel like the time is running. Sudah penghujung tahun.

I wanted to update my very short trip to Singapore on last weekend. Tapi macam banyak nak tulis, and byk picture nak edit tambah watermark and i dont want to leave my blog alone and empty in this sweet December. 

So i decided to update a bit, but more to my sewing activity. Boleh la kan...

This is just the baju kurung biasa. 
So, saya tak amek gambar keseluruhan baju.
Just to highlight the bunga-bunga yang saya jahitkan di sekeliling leher + lengan tuan punya baju.
She like it! Alhamdulillah...
and the baju kurung fits her well..


Ini adalah contoh pola untuk baju kurung moden.
Cuba lihat betul-betul.
Macam lukis pelan apa je kan...
Masa ni nak study balik konon.
Banyaknya formula tak sure boleh ingat balik ke tak.
Pola ini iaitu pola asal yang belajar dalam kelas dah selamat kena potong-potong dah.
ini lah pola untuk baju kurung moden yang telah disiapkan INI


Ok.. that's all for now. Wait for my short trip update? Haha... insya-Allah.. Till later~~~
Assalamualaikum...


No comments: